Známe osobnosti s Pierkom

Aj keď Pierko možno vidíš prvýkrát v živote, ver, že je tu už nejakú chvíľu (o histórii Pierka sa dozvieš v tomto blogu).

Svoje o tom vedia aj rôzne zaujímavé slávne osobnosti, ktoré si postupne predstavíme.

 

Ryan Reynolds:

ryan

Deadpool, Free Guy či Zabijakov bodyguard nedávno zdieľal na svoju story video ako hrá Pierko za búrlivého povzbudzovania mladých ľudí okolo. Išlo mu to viac než dobre. Video nájdete na našom Instagrame.

 

David Beckham:

david

Známy futbalista a módna ikona na svoj Instagram uverejnil video s popisom: „Po prvýkrát skúšam Pierko....“ Nezostal svojej povesti nič dlžný a koníčkoval s neuveriteľnou ľahkosťou. Klobúk dole. Video tu.

 

Princ William:

will

V poradí druhý nástupca trónu Britskej monarchie si vyskúšal Pierko na jednej zo svojich ciest. V Singapure mu ho ukázali miestni školáci a aj keď nemal čas na dlhé hry vyzeralo to, že Pierko by mu išlo. Presvedčte sa sami tu.

 

Roger Federer:

federer_jianzi

Tenisová legenda si Pierko vyskúšala na turnaji v Číne. Ukázal, že to vie nie len s raketou a loptičkou ale aj s Pierkom. Video tu.

 

FC Barcelona:

barca

Hráči Frenkie De Jong, Marc-André ter Stegen, Pedri, Philippe Coutinho a Sergiño Dest si zakopali Pierko v rámci osláv Čínskeho nového roka. Celé video si môžeš pozrieť na stránke klubu.

 

Crystal Palace:

crystal

Hráči sa jednoducho rozdelili do dvoch tímov a súťažili, kto zvládne viac dotykov s Pierkom bez pádu na zem. Túto aktivitu všetkým odporúčame. Video zo súťaže nájdete tu.

 

Aston Villa:

aston

Podobný challenge si dali aj hráči Aston Villi. Video tu.

 

Bonus – Kung Fu Panda:

Pierko sa na chvíľku objavilo aj v známom animáku Kung Fu Panda 3. Nie je sa čomu čudovať, keďže má korene práve v Číne.

IMG_2518.GIF

 

Neváhaj a vyskúšaj Pierko aj ty! Nájdeš ho na našom e-shope aj s dopravou zdarma.

 

Autor: Jakub

Späť do obchodu